کارگاه آج موم

کارگاه آج موم

در کارگاه آج موم اصولاً دو نوع از این برگه ها تولید می شود نوع اول که توسط تمام اتوماتیک تولید شده و مصرف اصلی موم نیز به آن است دارای حجره های ریزتر بوده در صورتی که ملکه در این حجره ها تخم گذاری کند زنبور تولید شده زنبور کارگرخواهد بود و نوع دوم که مصرف خیلی کمتری دارد و توسط دستگاهی با دخالت دست به صورت یک برگ یک برگ با گذراندن زمان طولانی تولید می شود به موم آج نر معروف بوده و حجره های مومی آن درشت تر از نوع اول است و در صورتی که ملکه در آن تخم گذاری کند نوزاد حاصل زنبور نر خواهد بود و جهت تولید زنبور نر برای مصارف خاص پرورش ملکه و اصلاح نژاد زنبور عسل مصرف می شود.

برای تولید موم آج شده ، موم خالص و قالب شده زنبور عسل از کارگاه تصفیه و پالایش دریافت شده یا توسط خود زنبورداران آورده می شود که مجدداً ذوب شده و به صورت مایع بین دو غلطک دستگاه آج موم ریخته می شوند به علت اینکه این غلطک ها دارای اشکال برجسته شش ضلعی هستند در اثر فشار این غلطک ها به موم مذاب در حال جامد شدن ،موم جامدی تولید شده که دارای فرورفتگی های شش ضلعی با دیواره های برجسته که مانند الگو عمل می کنند تولید می شود ، این موم تولید شده سپس در قسمت های بعدی دستگاه برش خورده و به اندازه های مناسب درآمده و بسته بندی شده و جهت مصرف زنبورداران به بازار عرضه می شود.

کارگاه پالایش ، تصفیه و آج موم این شرکت در شهر همدان میدان کربلا به زنبورداران منطقه خدمات ارایه می دهد.