آزمایشگاه

آزمایشگاه

مرکز تخصصی آنالیز،تشخیص کیفی و دسته بندی عسل و فرآورده های فرعی آن

عسل در طب سنتی و تغذیه ایرانی از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است و در منابع طب سنتی، تأکید فراوانی بر مصرف عسل برای حفظ سلامتی و درمان طیف گسترده‌ای از بیماریها شده است. اما بسیاری از مردم با تصور اینکه در حال حاضر امکان دسترسی به عسل طبیعی و خالص به دلیل آغشته شدن بازار به عسل های تقلبی و غیر مفید برای سلامتی، عملاً خود را از این ماده غذایی شفابخش و بسیار مفید، محروم کرده‌اند یا سرانه مصرف آنها به‌دلیل چنین تصوراتی در سطحی بسیار پایین قرار دارد. همچنین  به دلیل وجود مشکلات دیگری از جمله کمبود آزمایشگاه‌های کنترل کیفی عسل و فرآورده های فرعی حاصل از آن، کمبود صنایع تبدیلی و بسته بندی استاندارد عسل و شناخت‌های جزئی از بازارهای صادراتی و استانداردهای لازم برای صادرات عسل، از جمله تنگناها و چالش های پیشروی صنعت زنبورداری و تولید عسل و فرآورده های فرعی حاصل از آن بوده است.

 لذا آرمایشگاه این مرکز با درک این مشکل و خلأ در زمینه صنعت زنبورداری، مرکز خدمات تخصصی آنالیز، فرآوری و بسته بندی عسل و فرآورده های فرعی زنبور عسل را با هدف کلی اعتماد سازی مردم در زمینه مصرف عسل و با برنامه های عملیاتی زیر راه اندازی نموده است.

در این آزمایشگاه آزمون های تخصصی زیر انجام می گردد:

  • تعیین کیفیت عسل بر اساس آزمون های بیولوژیک.
  • تعیین کیفیت بره موم و تعیین درصد مواد فعال .
  • تعیین کیفیت ژل رویال .
  • انجام آزمون های استاندارد عسل

4-1- هیدروکسی متیل فورفورال (HMF):

4-2- آنزیم دیاستاز (diastatic):

 4-3- رطوبت (moisture):

4-4- نسبت فروکتوز به گلوکز (Fructose to Glucose ratio):

4-5- ساکارز (sucrose):

اطلاعات ارسال نمونه

قابل توجه دوستانی که مایل به ارسال نمونه خود هستند،میتوانید بسته خود را به آدرس همدان،میدان کربلا،پشت پمپ بنزین و به کد  پستی 6514118571

ارسال نمایید

تلفن تماس:0813426504

و یا به آدرس اینستاگرام:nikohoneybee

مراجعه کنید